Karrier

Fiatal nő felfelé mutató hüvelykujjal

Amit kínálunk

Egy töretlenül stabil, folyamatosan fejlődő cégnél hosszú távú munkalehetőséget kínálunk. Valljuk, hogy nagyszerű munkát csak ott lehet végezni, ahol jól érzik magukat a kollégák, ahová örömmel járnak dolgozni és adottak a lehetőségek, hogy a legjobbat tudják kihozni magukból. Ennek megfelelően a kiemelkedően magas színvonalú munkakörülmények biztosítása nálunk az alapértékek közé tartoznak. Mint ahogyan az is, hogy megbecsüljük munkatársainkat és ezt kifejezzük béren kívüli juttatásokkal (fix 13. havi fizetés, cafeteria, bejárási támogatás) és dolgozói kedvezményekkel is.

Kiemelkedő munkakörnyezet

Kiemelkedő munkakörnyezet

Ahhoz, hogy kollégáink jól érezzék magukat és nagyszerű munkát tudjanak végezni, kiemelkedően magas színvonalú munkakörülményeket biztosítunk. Modern és tiszta munkakörnyezet, korszerű eszközpark.

Hosszú távú munkalehetőség

Hosszú távú munkalehetőség

Kollégáink a hosszú távú munka biztonságát kapják az A-Plast Kft-től. Cégünk töretlen stabilitással van jelen közel 20 éve a piacon és folyamatosan fejlődik.

Béren kívüli juttatások

Béren kívüli juttatások

Megbecsüljük kollégáinkat és ezt béren kívüli juttatásokkal is kifejezzük: fix 13. havi fizetés, havi rendszeres cafeteria és bejárási támogatás.

Nagyszerű csapat

Nagyszerű csapat

Egy jó csapatban az önálló munka is nagyszerűbb eredményeket hozhat, hiszen egy kellően biztató, egymást támogató közegben könnyebb egyénileg is kiteljesedni.

Aktuális állásajánlataink

Értékesítési vezető

Nagytarcsai központunkban Értékesítési vezető munkakör

Tovább