Tisztelt Ügyfelünk!

A koronavírus-járvány miatt elrendelt március 16-tól érvényes iskolabezárások miatt kérjük Önöket, hogy mielőtt személyesen fáradnának el valamelyik kirendeltségünkbe, előtte telefonon érdeklődjenek, hogy az adott irodánk fizikailag nyitva van-e vagy kollégáink home office-ban dolgoznak és telefonon vagy elektronikus úton látják el feladatukat. Cégünk a mostani helyzetben is a lehetőségeinkhez mérten nyitva tart a szokásos nyitva tartási idővel, minden vidéki irodánk és a központi ügyfélszolgálatunk is fogadja megtisztelő megkeresésüket!

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket azért, hogy a lehető leggördülékenyebben ki tudjuk az önök igényeit szolgálni!

Köszönettel:
az A-Plast Csapat

bezár

Karrier

Fiatal nő felfelé mutató hüvelykujjal

Amit kínálunk

Egy töretlenül stabil, folyamatosan fejlődő cégnél hosszú távú munkalehetőséget kínálunk. Valljuk, hogy nagyszerű munkát csak ott lehet végezni, ahol jól érzik magukat a kollégák, ahová örömmel járnak dolgozni és adottak a lehetőségek, hogy a legjobbat tudják kihozni magukból. Ennek megfelelően a kiemelkedően magas színvonalú munkakörülmények biztosítása nálunk az alapértékek közé tartoznak. Mint ahogyan az is, hogy megbecsüljük munkatársainkat és ezt kifejezzük béren kívüli juttatásokkal (fix 13. havi fizetés, cafeteria, bejárási támogatás) és dolgozói kedvezményekkel is.

Kiemelkedő munkakörnyezet

Kiemelkedő munkakörnyezet

Ahhoz, hogy kollégáink jól érezzék magukat és nagyszerű munkát tudjanak végezni, kiemelkedően magas színvonalú munkakörülményeket biztosítunk. Modern és tiszta munkakörnyezet, korszerű eszközpark.

Hosszú távú munkalehetőség

Hosszú távú munkalehetőség

Kollégáink a hosszú távú munka biztonságát kapják az A-Plast Kft-től. Cégünk töretlen stabilitással van jelen közel 20 éve a piacon és folyamatosan fejlődik.

Béren kívüli juttatások

Béren kívüli juttatások

Megbecsüljük kollégáinkat és ezt béren kívüli juttatásokkal is kifejezzük: fix 13. havi fizetés, havi rendszeres cafeteria és bejárási támogatás.

Nagyszerű csapat

Nagyszerű csapat

Egy jó csapatban az önálló munka is nagyszerűbb eredményeket hozhat, hiszen egy kellően biztató, egymást támogató közegben könnyebb egyénileg is kiteljesedni.

Aktuális állásajánlataink

Minőségbiztosítási ellenőr

Legyártott termékek megfelelőségének igazolása ellenőrző mérésekkel.

Tovább

Csomagoló - Sorjázó

Késztermékek minőségi előkészítése és csomagolása.

Tovább