Kiszállítás

A nálunk megrendelt termékek szakszerű, sérülésmentes szállításáról saját fuvareszközeinkkel és szakembereinkkel gondoskodunk. Magyarország teljes területére és a környező országokba is (pld. Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Románia) biztosítjuk a kiszállítást.

A saját fuvareszközeinken túl választhat futárszolgálatot is, amelyet az arra megfelelő szolgáltatóval biztosítunk.

Egyedi hosszított platós teherautóinkkal akár 7 méteres hosszúságú lemezeket is biztonsággal el tudunk juttatni Önnek. Így – például egy hosszabb tető esetén – nem kényszerül felesleges toldásokat kialakítani a szerkezetben, ezzel pedig nem csak pénzt takarít meg, hanem a létrejövő építmény is szebb és tartósabb lesz (csökken például a bepárásodás veszélye).

További kényelmi szolgáltatásunk az Ön számára, hogy minden kiszállítást végző kollégánk rendelkezik POS terminállal, tehát házhozszállítás esetén a számlát készpénzben illetve  bankkártyával is tudja rendezni.

Általános díjszabásunkról itt tájékozódhat.
 

Kérje ajánlatunkat!

Az űrlapot kitöltve elküldheti adatait, így kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben prémium polikarbonát rendszereink felől érdeklődik, kérjük, segítse munkánkat az alábbi, néhány kérdés megválaszolásával!
A-Plast illusztráció
logo

Húzza ide a képeket
vagy
A feltöltés sikeresen befejeződött.
Hiba a feltöltés során!

Az évek során összegyűjtött tapasztalatunkat arra fordítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételeket és legkiválóbb termékeket nyújtsuk Önöknek, törekedve arra, hogy tudásunk mindig naprakész legyen.

Késes vágógépeink biztosítják, hogy az általunk méretre vágott üregkamrás lemezek celláiba ne kerüljön eltávolítandó forgács, amellyel időt és energiát takarít meg.