Tisztelt Ügyfelünk!

A koronavírus-járvány miatt elrendelt március 16-tól érvényes iskolabezárások miatt kérjük Önöket, hogy mielőtt személyesen fáradnának el valamelyik kirendeltségünkbe, előtte telefonon érdeklődjenek, hogy az adott irodánk fizikailag nyitva van-e vagy kollégáink home office-ban dolgoznak és telefonon vagy elektronikus úton látják el feladatukat. Cégünk a mostani helyzetben is a lehetőségeinkhez mérten nyitva tart a szokásos nyitva tartási idővel, minden vidéki irodánk és a központi ügyfélszolgálatunk is fogadja megtisztelő megkeresésüket!

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket azért, hogy a lehető leggördülékenyebben ki tudjuk az önök igényeit szolgálni!

Köszönettel:
az A-Plast Csapat

bezár

Teraszfedés - Solar Control Zöld üregkamrás polikarbonát

A mediterrán hangulatot sugárzó fa gerendákkal és a Multiclear STR X6 SC-Zöld színű PC lemezből készült teraszfedés ragyogó megoldás.

Az STR X6 prémium minőségű polikarbonát lemez, amelyhez 10 év garanciát biztosítunk UV sugárzás és mechanikia behátásokkal szemben (pld. jégeső). Vásárlónk teraszfedéséhez 10 mm vastagságú lemezt választott alumínium profillal. A hővédelmet biztosító zöld színű bevonat előnyeit úgy élvezheti a vevőnk, hogy zöld színe alig érzékelhető miközben az áteresztett fény mennyisége is jelentős maradt.

Felhasználási terület: építőipari felhasználás
Termékcsalád: üregkamrás polikarbonát
Szín: Solar Control Zöld
Lemezvastagság: 10mm

Kérje ajánlatunkat!

Az űrlapot kitöltve elküldheti adatait, így kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

logo
Húzza ide a képeket
vagy
A feltöltés sikeresen befejeződött.
Hiba a feltöltés során!

További referenciák