ABS-R lemez

Újrahasznosított akrilnitril-butadién sztirol anyag. Jól megmunkálható, ütésálló anyag, elsősorban vákumformázható termékek gyártásához ajánlott.

Vastagság: 2 mm; 3 mm; 4 mm; 5 mm; 6 mm; 8 mm
Szín: Fekete
részletes Leírás
bruttó ár: 4 951 Ft-tól/m2
nettó ár: 3 898 Ft-tól/m2

Termékjellemzők:

  • Fedett színű
  • Jól megmunkálható
  • Ragasztható
  • Hegeszthető
  • Jó ütésálló képesség
  • Vákumformázható
  • Melegen megmunkálható

Letöltések

Kérje ajánlatunkat!

Az űrlapot kitöltve elküldheti adatait, így kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben prémium polikarbonát rendszereink felől érdeklődik, kérjük, segítse munkánkat az alábbi, néhány kérdés megválaszolásával!
A-Plast illusztráció
logo

Húzza ide a képeket
vagy
A feltöltés sikeresen befejeződött.
Hiba a feltöltés során!

részletes Leírás:

Az ABS - Akrilnitril-Butadén-Sztirol- egy nagyon nagy ütésálló képességgel bíró alapanyag, jó hőtani tulajdonságokkal. Kiválóan hőformázható és megmunkálható. Az összes ABS lemez 90 %-a hőformázás útján nyeri el végső formáját, elsősorban az autóiparban, sport/szabadidő és szaniter jellegű alkalmazásokban.

Raktáron az ABS-R lemezeket tartjuk. Ezek újrahasznosított anyagból készülnek, emiatt nem garantálható a különböző szállítmányok "egyformasága". Ha látszó alkatrészt, burkolatot készít, kérjük ezt mindenképpen vegye figyelembe. A különbözőség az anyag struktúrájában és színében is megjelenhet (tehát két különböző szállítmány között különbség lehet). A lemez sima, matt oldalán pici kráterek lehetnek, mely az anyag gyártástechnológiájából és az újrahasznosított alapanyagból adódik. Ezekre az egyediségekre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Az ABS lemezek legfőbb felhasználási területe a különböző burkolatok (autóipar, bútoripar) vákumformázás után, de hobby célokra is gyakran használják, Kiválóan alakítható, fúrható, vágható hagyományos eszközökkel megmunkálható.

Vastagság: 2 mm; 3 mm; 4 mm; 5 mm; 6 mm; 8 mm
Szín: Fekete
Szélesség: 1,25 m
Hosszúság: 2,05 m