Forgácsmentes méretre vágás

Késes vágógépeink biztosítják, hogy az általunk méretre vágott üregkamrás lemezek celláiba ne kerüljön eltávolítandó forgács, amellyel időt és energiát takarít meg.

Ezen technológia – tudomásunk szerint - jelenleg csak nálunk érhető el Magyarországon, mellyel a tőlünk megszokott pontos vágásokat immár ténylegesen forgács mentes módon, az üregkamrás lemezek roncsolódása nélkül tudjuk biztosítani minden kedves vevőnk számára felár felszámítása nélkül!
A forgácsmentes vágásunk így lehetővé teszi, hogy azon vásárlóink is a lehető legkönnyebben és minden fajta bosszúság nélkül tudják kivitelezni üregkamrás polikarbonát tetőiket, teraszfedésüket, szélfogóikat vagy bármilyen egyéb üregkamrás polikarbonátból megépítendő megoldásukat, akinek esetleg nincs ideje, megfelelő tapasztalata vagy eszköze a forgácsok hatékony és teljes eltávolítására a polikarbonát lemez üregkamrái közül.
 

Kérje ajánlatunkat!

Az űrlapot kitöltve elküldheti adatait, így kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben prémium polikarbonát rendszereink felől érdeklődik, kérjük, segítse munkánkat az alábbi, néhány kérdés megválaszolásával!
A-Plast illusztráció
logo

Húzza ide a képeket
vagy
A feltöltés sikeresen befejeződött.
Hiba a feltöltés során!

Az évek során összegyűjtött tapasztalatunkat arra fordítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételeket és legkiválóbb termékeket nyújtsuk Önöknek, törekedve arra, hogy tudásunk mindig naprakész legyen.

A nálunk megrendelt termékek szakszerű, sérülésmentes szállításáról saját fuvareszközeinkkel és szakembereinkkel gondoskodunk. Magyarország teljes területére biztosítjuk a kiszállítást, és ezen túlmenően a környező országokba is.